Framskjutet anmälningsdatum för handledarutbildning

Vi har tyvärr blivit tvungna att skjuta upp startdatum och sista anmälningsdag för nästa handledarutbildning ett antal gånger p g a Coronaläget (se ursprungligt inlägg från 24 oktober). Den andra och nu tredje vågen har sköljt bort alla tankar på fysiskt kollegialt lärande.Skolor vittnar om en oerhörd osäkerhet kring framtiden, en daglig kamp för att överleva nutiden och ett skolutvecklingsarbete som satts i pausläge.


Sista ansökningsdatum sätts nu till till 20 juni – 2021 med förhoppning om att förutsättningarna för höstens kollegiala arbete då klarnat.

Tanken är att starta handledarutbildningen under höstterminen – under förutsättning att fysiska träffar är praktiskt genomförbara utifrån Coronaläget då. Låt oss alla hoppas att vaccineringen får fart och att vi snart åter kan mötas utan skärmar för att utvecklas tillsammans!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s