Framskjutet anmälningsdatum för handledarutbildning

Jag hann knappt lägga ut ansökan om ny handledarutbildning (se föregående inlägg) förrän den andra Coronavågen svepte över oss och skrinlade allt fysiskt kollegialt lärande. Många skolor vittnar nu om en oerhörd osäkerhet kring framtiden och en daglig kamp för att överleva nutiden.
Vi skjuter därför upp sista ansökningsdatum till 31 mars – 2021 med förhoppning om att förutsättningarna för framtida kollegialt arbete då klarnat något. Målsättningen är fortfarande att starta handledarutbildningen före sommaren, självklart med förbehållet att det är praktiskt genomförbart utifrån de restriktioner som då eventuellt gäller.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s