Webinarium om Iakttagbart ledarskap i klassrummet!

Nu på torsdag 14/10 12.00 kan du ta del av ett halvtimmes webbinarium kring iakttagbart ledarskap med Johan Alm. Det är det första av en rad på 8 webbinarier kring likvärdigt ledarskap anordnad av Mats Rosenqvist från Bravo Lessons i samarbete med LR och Friskolornas riksförbund. Allt överskott går oavkortat till BRIS!

Ur programpresentationen:
Likvärdig undervisning kräver att vi formulerar konkreta lärarhandlingar i klassrummet som verkligen går att härma och lära sig – och som leder till att fler elever lär sig bättre. Vi måste bort från obegripliga amöbauttryck som att lärare skapar ” ett tillåtande klimat”, ”inkluderande lärmiljöer” eller har ”höga förväntningar”.

Anmäl dig på länken www.bravolesson.se/ledarskapet 
Bli Amöbajägare under torsdagslunchen så benar jag ut: Vad gör lärare konkret när de utövar ett bra ledarskap i klassrummet? Iakttagbara lärarhandlingar utlovas!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s